KOCAELİ / KARTEPE - Dürdane Özdilek İlkokulu

Dürdane Özdilek İlkokulu

EMEKEVLER MAHALLESİ ALTUN SOKAK NO.40 ÖZDİLEK AVM. YANI KARTEPE / KOCAELİ
Vizyon
Vizyonumuz: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; düşünen, sorgulayan, üreten, insan hak ve özgürlüklerine değer verip, saygı gösterebilen; teknolojiyi eğitimde kullanabilen; sosyal etkinlik grupları oluşturup toplum içinde iyi karakterli bireyler yetiştiren; çevrede bilim ve kültür merkezi olan bir okul olmak.
Misyon
Misyonumuz: Bütün öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenmeyi öğrenen, birbirini anlayan, görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak gören, kendi kendine yeten, araştıran ve öğrenme duygularını harekete geçirebilen, yetenek ve ilgilerini yerinde kullanabilen bireyler olmalarını sağlamak.
Başarılar
Çeşitli il ve ilçe düzeyinde gerçekleştirilen sportif faaliyetler ve resim, şiir, yazı yarışmalarında muhtelif dereceler elde edilmiştir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim(Gündüzlü)
09.00-14.45
Doğal Gaz(Kalorifer)
Ulaşım
Kartepe ilçe merkezinde yer alan okulumuza öğrencilerimiz yaya olarak ulaşmaktadır. İl merkezinden toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir. Okulumuzun yakınından Sakarya´ya ve Ankara´ya bağlayan D100 kara yolu geçmektedir. Okulumuz Özdilek Alışveriş Merkezi yanındadır.Ayrıca Tem otoyolu hemen yakınımızdan geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kocaeli İlinin doğusunda il merkezine 10 km uzaklıkta Kartepe İlçesinde bulunmaktadır.Kartepe İlçesi her geçen gün kalabalıklaşan nüfusuyla, ileri derecede sanayileşmiş, kış ve doğa turizmine açık bir ilçedir.
İlçe Merkezinde yer alan okulumuz, il merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
17 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ -6 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ-2 REHBER ÖĞRETMENLİĞİ-1 İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ VE 1 DİN KÜLT.AHL.BİL.ÖĞRETMENLİĞİ NORMU VARDIR
Sportif Etkinlikler
halk Oyunları Ekibimiz il halk oyunları yarışmalarında 3 yıldır üst üste il 2.si olmuştur.
Proje Çalışmaları
ERASMUS PLUS+-ÖĞRETMEN HAKETLİKLİĞİ- BEYAZ BAYRAK ALINDI- BESLENME DOSTU OKUL- KUSURSUZ EĞİTİM YUVAM-GELECEĞİNİZE GELİN
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Lets Play and Learn Together- Haydi Birlikte Öğrenme Hareketliliği Okul Eğitimi Personel Hareketliliği Projesini hayata geçirdi.